KIVITYÖT ja pihakivien asennus HELSINKI, ESPOO VANTAA, FORSSA, HÄMEENLINNA, TAMPERE

Haaveiletko tyylikkäästä pihasta kera kivetetyn ajotien, pation tai pihapolkujen? Owisson Group Oy toteuttaa kivityöt toiveidesi mukaisesti. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia kivitöitä ja pihakivien asennusta Pirkanmaan, Uudenmaan, Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueella.

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME TÄSTÄ >>

Monipuoliset ja ammattitaitoiset kivityöt ja pihakivien asennukset pirkanmaan, kanta-hämeen ja uudenmaan alueella

Kivityöt ja pihakivien asennukset alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi,  Hämeenkyrö, Akaa, Ikaalinen, Juupajoki, Kihniö, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat. 

Kivityöt ja pihakivien asennukset alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

Kivityöt ja pihakivien asennukset alueella Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. 


Kivityöt ja pihakivien asennukset alueella Satakunta: Pori, Rauma, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Pomarkku, Kankaanpää, Eurajoki, Eura, Luvia, Huittinen ja Merikarvia.