Ulkomaalaus ja sisämaalaus HELSINKI, ESPOO VANTAA, FORSSA, HÄMEENLINNA, TAMPERE

Onko kiinteistösi julkisivun maalipinta päässyt rapistumaan? Kaipaavatko kotisi tai toimistosi sisätilat uutta maalipintaa? Owisson Oy huolehtii sekä sisämaalaus- että ulkomaalaustöistä puolestasi ensiluokkaisella työnjäljellä. Huolehdimme, että pinnoille suoritetaan tarvittavat pesut, tasoitukset, hionnat ja puhdistukset ennen maalaustyön aloittamista. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, rakennusliikkeet, sairaanhoitopiirit, vakuutusyhtiöt sekä yksityiset kotitaloudet.

Siisti työnjälki on meille kunnia-asia. Hoidamme maalaustyöt tehokkaasti, mutta siististi, eikä työn lopputulos näytä hutiloidulta. Huolehdimme myös muilta kesken jääneiden urakoiden loppuun saattamisesta.

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME TÄSTÄ >>

Ulkomaalaus ja sisämaalaus, sekä muut maalauspalvelut ammattitaidolla

Ulkomaalaus, sisämaalaus ja maalauspalvelu alueella Pirkanmaa: Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi,  Hämeenkyrö, Akaa, Ikaalinen, Juupajoki, Kihniö, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti ja Virrat. 

Ulkomaalaus, sisämaalaus ja maalauspalvelu alueella Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

Ulkomaalaus, sisämaalaus ja maalauspalvelu alueella Uusimaa: Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti. 


Ulkomaalaus, sisämaalaus ja maalauspalvelu alueella Satakunta: Pori, Rauma, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Pomarkku, Kankaanpää, Eurajoki, Eura, Luvia, Huittinen ja Merikarvia.